Turizëm

Shqipëria si një destinacion atraktiv turistik po ngjall interes edhe për sllovakët. Kjo bëhet e ditur në një artikull të gazetës sllovake “Pravda” që...

Në Shëngjin, Durrës dhe bregdetin jugor të Sarandës, më shumë vëmendje i është kushtuar pastrimin dhe rregullimin e plazheve. Policia kufitare e Shqipërisë tha se...

Prestigjiozja britanike “The Guardian” ka renditur disa nga plazhet më të mira në Evropë, ku në vend të dytë është plazhi i Drimades në...

Revista e njohur italiane “Gioia”  shkruan dhe promovon bukuritë shqiptare duke bërë thirrjen që Shqipëria duhet të jetë destinacioni juaj i pushimeve. Në një artikull...

Komisioni Evropian ka realizuar një studim sipas të cilit 253 faqe interneti nga 352 të marra në analizë e që ofrojnë shërbime për udhëtime,...

Shqipëria është një vend me pasuri të rralla natyrore. Agjencia Kombëtare e Turizmit ka listuar fshatrat turistike shqiptare që nuk duhet t’i lini pa vizituar. Bëhet...

Revista e njohur britanike për turizëm, Wanderlust, ka shkruar për pesë arsyet e vizitës në perlën e Kosovës, Prizrenin. Me një trashëgimi të pasur kulturore,...

Në memorien e shumëkujt janë ende projektet për resortet e mëdha luksoze turistike në zonën e Kavajës, por sot kur punimet duhet të ishin...

Trendi i blerjeve online nga qytetarët e Kosovës, thuhet të jetë rritur 200 për qind, krahasuar me dy apo tre vjetët e kaluar. Nga...

Ueb-faqja e famshme për këshilla për udhëtime, “Yahoo Travel”, në artikullin e saj të fundit të titulluar “5 Vendet më të Nënvlerësuara Evropiane që...