Telekomunikacion & Teknologji

Operatorët e telefonisë mobile në Kosovë, ai i Telekomit të Kosovës dhe IPKO, nuk po arrijnë të shtrijnë operimet dhe shërbimet në pjesën veriore...

Z-Mobile dhe Telekomi i Kosovës kanë nënshkruar marrëveshje me anë të së cilës kompania e udhëhequr nga Devollët heq dorë nga zbatimi i vendimit...

Kryeshefi i PTK-së, Agron Mustafa thotë se ai dhe punonjësit e tij nuk do të lejojnë që Telekomi i Kosovës të falimentojë. Ai në një...

Facebook, që definitivisht nuk është një kompani mediale, raportohet se është duke planifikuar të lansojë rreth dy programe origjinale për TV në mes të...

Kryeshefi ekzekutiv i Telekomit të Kosovës, Agron Mustafa, në një ligjëratë para studentëve të kolegjit “ISPE” ku ka folur për Telekomin e Kosovës. Ai ka...

Janë bërë për pak ditë katër muaj prej kur Kosovës i është ndarë kodi telefonik +383 dhe thirrjet tashmë në mes telefonive mobile mund...

Telekomi i Kosovës, Vala, si kurrë më parë, ka arritur të shtojë rreth 200 mijë përdorues të rinj të telefonisë mobile apo shprehur në...

Drejtori i Telekomit të Kosovës, Agron Mustafa, ka reaguar në lidhje me letrën që deputetja e Kuvendit të Kosovës nga radhët e Vetëvendosjes, Aida...

Drejtori i Telekomit të Kosovës, Agron Mustafa, ka bërë realizimin  e parë të thirrjes telefonike përmes kodit të ri shtetëror +383 në telefoninë mobile. Përmes...

Telekomi i Kosovës, i cili në periudhën e fundit është duke kaluar nëpër krizë të madhe, tashmë ka mbetur edhe pa bord funksional të...