Home Lifestyle Sa ujë duhet të pini bazuar në peshën tuaj trupore

Sa ujë duhet të pini bazuar në peshën tuaj trupore

SHARE
Slim young woman drinking water after training

UJI KA NJË RËNDËSI TË VEÇANTË PËR SHËNDETNI TONË, PO ASHTU SASIA QË KONSUMOHET.

Shtrohet pyetja sa ujë në ditë duhet konsumuar? Disa thonë se duhet pirë 2 litra ujë në ditë, disa thonë se nuk duhet domosdo të jetë uji, por çfarëdo pije tjetër jo alkoolike, mirëpo, lëngjet dhe pijet e tjera nuk mund të zëvendësojnë ujin.

Këshillojmë që në ujë të hidhni disa feta trangulli pasi do jetë shumë më i shijshëm dhe më i këndshëm.

Por, sa ujë duhet të pini gjatë ditës varet nga pesha juaj.

duhet

SHARE