Home Industri & Energjetikë Pakujdesia e punëtorëve, vinçi godet banesën, rrezikohet jeta e banorëve

Pakujdesia e punëtorëve, vinçi godet banesën, rrezikohet jeta e banorëve

SHARE

Në rrugën “Qamile Jaka” në Prishtinë, mbrëmë ka filluar shembja e dheut, ku dyshohet se ka ndodhur për shkak të shpërthimit të një gypi të ujësjellësit. Mirëpo ende nuk dihet saktë si ka ndodhur ngjarja.

E si pasojë e shembjes së dheut punëtorët gjatë ditës në tentim për të larguar vinçin e vendosur për ndërtimin e objektin, gati sa nuk u kthye në një tragjedi.

Ekonomia Online sjell pamjet teksa vinçi në largim e sipër rrëshqet dhe godet një kompleks banesor.

SHARE