Lifestyle

1) Njerëzit optimistë gëzojnë të tashmen – Planet për të ardhmen janë një nevojë e zakonshme për shumicën e qenieve njerëzore. Megjithatë, kjo nuk duhet...

Kursimi i parave është dëshira e shumë personave. Në këto kohë për shumicën e njerëzve të nxjerrësh muajin me paratë që kemi në dispozicion,...

Është e rëndësishme që të dimë sjelljet e duhura, të cilat na bëjnë të fitojmë respektin e kolegëve të punës. Mirëpo po aq të...

Llojet e fortë ose “kërcënues” të personalitetit kanë një pikëpamje të veçantë në lidhje me botën. Shpesh, vështirësitë ose pengesat që na është dashur...

Vitet e fundit gjithnjë e më shumë i është kushtuar vëmendje në nivel sindikatash, politik, organizim dhe sipërmarrje, nevojës për të harmonizuar punën, familjen...

Marrëdhënia me trupin është diçka jashtëzakonisht delikate. Priremi ta harrojmë kur jemi mirë, ndërsa monopolizon gjithë vëmendjen tonë sapo një mekanizëm bllokohet. Trupi mund...

Është e habitshme të mendosh sesi ne e shpenzojmë kohën e jetës sonë. Sipas disa llogaritjeve një njeri rreth të 78-ave, 25 vite prej...

UJI KA NJË RËNDËSI TË VEÇANTË PËR SHËNDETNI TONË, PO ASHTU SASIA QË KONSUMOHET. Shtrohet pyetja sa ujë në ditë duhet konsumuar? Disa thonë se...

Ashtu si çdo makinë të mirë, edhe truri ka nevojë për një farë kujdesi dhe vëmendje teksa koha kalon, për të garantuar që ai...

Hulumtimet e reja kanë zbuluar se ushtrimet mund të largojnë rrudhat, bëjnë që të dalin flokët dhe kthejnë mbrapsht thinjat e flokëve. Ushtrimet vërtetë të...