Home Turizëm Fshatrat turistike shqiptare që duhen t’i vizitoni patjetër (FOTO)

Fshatrat turistike shqiptare që duhen t’i vizitoni patjetër (FOTO)

SHARE

Shqipëria është një vend me pasuri të rralla natyrore.

Agjencia Kombëtare e Turizmit ka listuar fshatrat turistike shqiptare që nuk duhet t’i lini pa vizituar.

Bëhet fjalë për Thethin (Park kombëtar – Shkodër), Voskopojën (Korçë), Bënjën (Përmet), Linin (Pogradec), Dragotin (Tepelenë), Vunon (Vlorë), Valbonën (Parku kombëtar – Tropojë), Kallmetin (Lezhë), Petrelën (Tiranë) dhe Belshin (Elbasan).

SHARE