Home Industri & Energjetikë Kosova firmos në Beograd marrëveshjen për roamingun mes vendeve të Ballkanit Perëndimor

Kosova firmos në Beograd marrëveshjen për roamingun mes vendeve të Ballkanit Perëndimor

SHARE

Kosova sot ka firmosur në Serbi marrëveshjen rajonale mbi uljen e çmimeve të roamingut për të gjitha gjashtë vendet e Ballkanit Perëndimor.

Kjo marrëveshje është nënshkruar në ditën e parë të Samitit Digjital të Ballkanit Perëndimor në Beograd, pjesë e së cilës janë: Kosova, Serbia, Mali i Zi, Maqedonia e Veriut, Bosnjë e Hercegovina dhe Shqipëria.

Atje po merr pjesë delegacioni i Kosovës, kryesuar nga ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka.

SHARE