Timber by EMSIEN-3 LTD

BIZNES & FINANCA

Telekomi i Kosovës ka lansuar produktin më të ri “Vala Kids”, pikërisht në Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve - 1 Qershor. Përmes këtij produkti të gjithë...

TELEKOMUNIKACION & TEKNOLOGJI

Drejtori Menaxhues i Telekomit të Kosovës, Agron Mustafa, dhe kryetari i Sindikatës së Punonjësve të Telekomit të Kosovës, Lamih Balaj, sot e nënshkruan Kontratën...

Drejtori i Telekomit të Kosovës, Agron Mustafa, ka reaguar ndaj një teksti që sot është botuar në gazetën "Zëri", e ku thuhet se numrat...

Ambasadori amerikan, Greg Delawie, përgëzoi drejtorin Menaxhues të Telekomit të Kosovës, Agron Mustafa, për implementimin e teknologjive të fundit 3G dhe 4G dhe kjo...

INDUSTRI & ENERGJETIKË

Procesi i privatizimit të ndërmarrjeve shoqërore në Kosovë nga ekspertë të çështjeve ekonomike, po konsiderohet si njëri nga dështimet më të mëdha të vendit,...

Ndërmarrja publike e kryeqytetit “Termokos” njofton se do të nisë sot sezonin e ri ngrohës 2015/2016. Testimi final i furnizimit me ngrohje dhe të gjitha...

Linja interkonektive 400 kV Kosovë-Shqipëri është një ndër projektet më të rëndësishme të fushës së energjisë pasi benefitet e këtij projekti i tejkalojnë kufijtë...

LIFESTYLE

Pemët dhe perimet na mbajnë të shëndetshëm dhe na ndihmojnë që të shërohemi më shpejt nga lëndimet dhe sëmundjet. Më poshtë kemi radhitur disa ushqimet...

E keni pyetur ndonjëherë veten se përse disa njerëz janë më të suksesshëm dhe çfarë bëjnë ata për ta arritur këtë? Një eksperte e...

Ajo do të jetë imazhi i ri në kalendarin e pijes Campari. Për këtë arsye, aktorja Kate Hudson ishte veshur me të kuqe, teksa mbërriti...

Dieta “Banane në mëngjes” është aq njohur në Japoni, saqë para tri vitesh shkaktoi mungesë të bananeve në tregun japonez. E krijuar nga Sumiko Vatanabe...

Sipas “Komunitetit Europian për Sigurinë Ushqimore” pirja e më shumë se 5 kafeve në ditë është shumë e dëmshme për shëndetin. Problemet e zemrës, pagjumësia...

Gjuha, më saktë shenjat që jep ajo, mund të luajnë rol të rëndësishëm në mbrojtjen e shëndetit të organizmit. Ekzistojnë tri zona kryesore në gjuhë...